Email: info@mas-kortrijk.be | Noodnummer: 0496 99 46 94

Bedrijf

M.A.S. Airportservice is een bedrijf gevestigd in Kuurne, en werd opgericht in april 2009 door David Masquelin. Met jaren ervaring dragen we veiligheid, stiptheid, comfort en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons uiterst betrouwbaar wagenpark staat technisch altijd op punt, en ieder voertuig wordt verplicht zesmaandelijks gekeurd conform de wetgeving VVB (Verhuur Voertuigen met Bestuurder). We houden de kwaliteit van onze service zo hoog mogelijk, en dit tegen realistische prijzen. We verwelkomen u graag aan boord!

Waarom M.A.S.?

* Wij zijn vergund voor VVB (Verhuur Voertuigen met Bestuurder) en niet onbelangrijk: verzekerd voor bezoldigd personenvervoer.

* We brengen u dag en nacht, feestdagen en weekends van aan uw voordeur (of een door u gekozen ophaalpunt) naar gelijk welke luchthaven of een andere door u gekozen bestemming en desgewenst ook terug. Dit is een echte luxe vergeleken met andere publieke transportmiddelen en toch goedkoper dan betalende parking, plus: uw wagen blijft veilig thuis.

* Kwaliteit, klantvriendelijkheid en enthousiasme zijn onze kernwoorden. Ons team van chauffeurs (allen op zelfstandige basis) heeft jaren ervaring.

* We kennen ondertussen vrijwel alle sluiproutes en op gps-scherm zien we constant een overzicht van de actuele verkeerssituatie (iedere 30sec update) op onze route. Indien nodig stelt dit systeem automatisch een significant snellere route voor (bijvoorbeeld als er verderop een ongeval de weg verspert). Slibt de toegangsweg van luchthaven Zaventem dicht? Geen probleem, zelfs hier bestaan er sluiproutes. De marges die we op basis van onze ervaring voorstellen zijn zowiezo ruim. Alternatieve routes worden NIET extra aangerekend.

* Reserveren kan online via website of via email maar: ook via SMS.

You dream it. We drive it.

Bedrijf